Partnerkapcsolat és szponzoráció

Korlátozott mennyiségű hirdetési lehetőséget teszünk elérhetővé magánszemélyek és vállalatok számára, melyekről úgy gondoljuk, hogy megfelelőek közösségünk számára. Ha bővebb információt szeretne, vagy úgy gondolja ajánlata előnyös lenne közösségünk számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével.

Hirdetés

Reményeink szerint a Volitō hamarosan a téma egyik meghatározó hazai médiumává fog válni. Indulásunk óta látogatottságunk folyamatosan és rohamosan nő és lassulás jeleit nem tapasztaljuk. Nagy örömmel beszélgetnénk Önnel az elérhető lehetőségekről. Kérjük mutatkozzon be nekünk és engedje meg, hogy kicsit jobban megismerjük az alábbi űrlap segítségével és kapcsolatban leszünk hamarosan.

Szponzoráció

Szeretnénk, ha a műsoraink mindig valamilyen mindenki által elérhető projekt körül forognának. Ehhez szükségünk van szponzorok támogatására, hogy bemutathassuk termékeiket műsorunkban. Látogatóink kifejezetten a téma iránt érdeklődő, nagyon pontosan targetált, lelkes és intelligens hobbisták százai-ezrei. Ha úgy gondolja, hogy termékeik beleillenek a koncepciónkban és szívesen szponzorálná adásunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és nagy örömmel egyeztetünk Önnel a megjelenés lehetséges időpontjairól és költségéről.

[contact-form-7 id=”5″ title=”Partnerkapcsolat”]