A Volitō-ról

A Volitō (jelentése repülök, lebegek) a repülést szenvedélyesen kedvelő emberek számára jött létre. Bízunk abban, hogy olyan magazint és kapcsolódó műsort tudunk hétről-hétre létrehozni, amely segíti az embereket távirányítású repülőgépek, helikopterek és multikopterek megépítésében, valamint ösztönzi őket, kedvet ad a repülésre. Ezek az emberek a hétköznapok álmodozói, csodabogár mérnökei, akiket különös izgalom jár át ha egy-egy alkotásuk első alkalommal a levegőbe repül. A Volitō egyaránt szól a veteránnak és a kezdőnek, biztosítva a tanulást és a tapasztalatcserét, amely előbbre viszi az RC közösség egészét. A cél egy olyan kreatív közeg megalkotása, amelyben napról-napra azzal foglalkozhatunk, ami a szenvedélyünk.

A Volitō célja az olvasóink és nézőink számára valóban hasznos információkat közvetítsen, egy csipetnyi humorral, technológiával, elektronikával, informatikával, mindez elviselhető mértékű “kockaság” mellett.

A Volitō szerkesztősége és munkatársai

[lvca_team per_line=”4″][lvca_team_member member_name=”Androczky “Andreaux“ Gabriel” member_position=”CEO, főszerkesztő” member_image=”2090″ facebook_url=”https://www.facebook.com/gabriel.androczky” twitter_url=”https://twitter.com/androczky”][lvca_team_member member_name=”Hidegkuti “Scold“ István” member_position=”CTO” member_image=”2122″ facebook_url=”https://www.facebook.com/istvan.hidegkuti”][lvca_team_member member_name=”Chovanyecz György” member_position=”szerkesztő, szakértő” member_image=”2106″ facebook_url=”https://www.facebook.com/gchovanyecz”][lvca_team_member member_name=”Kiss Dzsamila” member_position=”grafikus, designer” member_image=”2099″][lvca_team_member member_name=”Benke “R4z0r“ Ádám” member_position=”szerkesztő” member_image=”2103″][/lvca_team]